Koncept

JAZZ MÖTER CIRKUS I ELDIGT 20-TAL


Helkväll med Le JAZZ hots


Välkomna till det sena 20-talet där Le Jazz Hots bjuder på sig själva i ett färgsprakande spektakel. Mingel, dans, cirkus, sång och eldkonster i en fartfylld jazzig show. En Vaudeville-grupp  utöver det vanliga.


Redan när besökarna kommer sugs de i atmosfären, när vi möter dem i foajén och minglar med cocktailglas i hand och spektakel i hatten. När de satt sig till bords presenterar vår konferencier ”Jazzy Jerry” kvällens meny, och till varmrätten sjunger han en rykande het duett med  pärlemorskimrande ”Sassy Sue”. För de som fortfarande orkar röra på sig efter desserten lär vi ut steg från 20-talets Charlestone så alla kan vara med och dansa när musiken drar igång. Lite senare på kvällen när de minglat och rört på sig lite är det dags för ”Le Jazz Hots” entré på scenen med vår 20-talsshow som ger festkänsla. Fartfylld jazzdans kryddas med cirkusvarieté och stämningsfylld sång.


Detta är ett exempel på hur en helkväll skulle kunna se ut. Vår repertoar är stor och vi har många års erfarenhet och vill gärna tillsammans med er diskutera oss fram till hur er drömkväll ser ut.


Glamor, Galenskap och Gó Musik

En kväll  med Le Jazz Hots är en kväll du sent kommer att glömma!!!